Timp de preparare: 30 min
Ingrediente:
1 boboc de rata, 3/4 l vin alb sec, 5 linguri miere, 4 linguri sos de soia, busuioc, sare
Mod de preparare:
Se curata si se spala bobocul de rata, ungindu-l in interior cu miere – 1 lingura – si sare. Tot in interior se va pune crenguta de busuioc. Se aseaza pasarea intr-o cratita in care s-a turnat vinul si se lasa sa fiarba la foc aproape 15 minute, apoi se repeta operatia badijonarii. De data aceasta se va lasa pasarea inca 5 minute in cuptor, se badijoneaza din nou si, in sfirsit, se lasa ultimele 5 minute la cuptor.Aceasta friptura se serveste cu orez chinezesc si cu salata verde, taiata in fisii si acrita cu otet.
Specific: China
Ingrediente:
1 boboc de rata, 3/4 l vin alb sec, 5 linguri miere, 4 linguri sos de soia, busuioc, sare
Mod de preparare:
Se curata si se spala bobocul de rata, ungindu-l in interior cu miere – 1 lingura – si sare. Tot in interior se va pune crenguta de busuioc. Se aseaza pasarea intr-o cratita in care s-a turnat vinul si se lasa sa fiarba la foc aproape 15 minute, apoi se repeta operatia badijonarii. De data aceasta se va lasa pasarea inca 5 minute in cuptor, se badijoneaza din nou si, in sfirsit, se lasa ultimele 5 minute la cuptor.Aceasta friptura se serveste cu orez chinezesc si cu salata verde, taiata in fisii si acrita cu otet.
Specific: China
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu