joi, 8 decembrie 2011

Coltunasi cu cas de oaie

Timp de preparare: 1 h
Ingrediente:
1 aluat dospit, 2 linguri ulei de masline, 2 cepe, un ardei rosu si unul verde, sare, piper,
macinat prospat, 250 g cas de oaie, 8 linguri patrunjel taiat marunt, 1 lingura de boia ardei
dulce
Mod de preparare:
Se prepara aluatul, se pune la dospit, se intinde si se fac din el 4 patrate egale. Se incinge
uleiul, se taie ceapa marunt si se caleste in acesta. Ardeii se taie in cuburi, se adauga la ceapa
si se prajesc impreuna.  Se lasa sa se raceasca si se amesteca cu casul ras, patrunjelul tocat si condimentele, dupa care se pune amestecul pe cele patru foi de aluat care se  impatura in doua si se orneaza pe margini cu mana , cu furculita sau cu rotita de taiat aluatul. Se incalzeste cuptorul la 220 grade. Se serveste cu salata de varza. Pofta buna !
Specific: Italia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu